πŸ˜† Funny Questions for Whatsapp and Answers

whatsapp group dp

Funny Goodbye Farewell Quotes

Laughter is the best medicine, and here at our website, our main work is to spread the joy and happiness from one person to another via the medium that we work best for, which is Whatsapp. We bring to you a collection of the best funny questions for Whatsapp, Tricky Questions for Whatsapp.Β This collection is full of the best message jokes you will see on the internet and we have brought it in one place for your pleasure. Keep reading further to enjoy these jokes and questions and if you like them, make sure to send them to your friends and family on Whatsapp.Β πŸ˜†

  1. Q. Where was the first potato found?
    Ans: In the ground.
  2. What comes down but never goes up?
    Ans: Rain.
  3. If three cats kill three rats in three minutes, how long will it take hundred cats to kill hundred rats?Ans: Three Minutes.
  4. Q: What can fly but has no wings?
    Ans: Time.
  5. Q:What always goes to sleep wearing its shoes?
    Ans: Horse.
  6. I’m like a ribbon, tied by nature, across the sky, what am I?
    Ans: Rainbow.
  7. Q: There were ten sparrows sitting on a tree. A hunter fired and two of them fell dead. How many sparrows were left on the tree?
    Ans: None.
  8. Q: Two sons and two fathers went hunting. They succeeded in hunting one pigeon each on counting it was found that they were only three pigeons. How is that?
    Ans: They were only three persons, son, father and grandfather.
  9. Q: Why is your nose not twelve inches long?
    Ans: Because then it would be a foot.
  10. Q: Where do fish keep their money?
    Ans: at the river bank.
  11. Q: Which is the most shocking city in the world?
    Ans: Electricity.
  12. Can You Tell Me……..
    What occurs!
    Once in a Year,
    Once in a Day,
    But never in a Week ?
    Ans: Alphabet ‘A’
  13. What will happen, if money starts growing on trees?
    An: Simple, Girls will start dating with monkeys.
  14. Murgi anda deti hai & cow doodh
    deti hai to aisa kaun hai jo dono deta hai
    socho…
    …
    nahi pata?
    Ans – DUKANDAR

 

Stay tuned as we will bring you more collections of Funny Questions for Whatsapp.

Challenging Whatsapp Questions.

Whatsapp Good Morning Pictures

Whatsapp Mood Off Profile Pics

Whatsapp Love Status

 

loading...

Comments

comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*